Videoovervågning – effektiv sikring mod indbrud og tyveri

18 July 2022
Astrid Pedersen

editorial

Går du rundt og frygter indbrud i dit og din families hus? Så må din frygt desværre sige at være velbegrundet. Hvert år indrapporteres mere end seksten tusind indbrud eller forsøg herpå til de danske myndigheder. Og der forsvinder for millioner og atter millioner i tyvekoster fra helt almindelige danske hjem.

Undgå tyveri – beskyt boligen mod indbrud

Det er slemt nok at komme hjem og finde boligen tømt for værdier. Selv om forsikringen dækker det største økonomiske tab, er det sjældent berigelses elementet ved et indbrud som giver anledning til de største traumer hos en indbrudsramt familie.

Mange af de boligejere, som har været udsat for indbrud i eget hjem, kan berette og en følelse af angst og utryghed i forbindelse dermed. Man kan have svært ved at forlade hjemmet, fordi frygten for at episoden skal gentage sig er alt for overvældende. Og det kan være vanskeligt at forklare ungerne at de skal putte i deres egen seng – for hvad hvis indbrudstyven kom tilbage mens man sov?

videoovervågning

Derfor handler det for dig som husejer om at sikre hjemmet. Dette kan du for eksempel gøre ved hjælp af et moderne låsesystem, som kan holde de fleste misdædere ude.

Du kan supplere med et alarmsystem, som kan skræmme tyve væk og samtidig varsko naboer og alarmcentral. Og endelig kan du vælge at opsætte udstyr til videoovervågning af boligen indendørs såvel som udendørs.

Hvad kan jeg opnå med videoovervågning?

Der er flere gevinster at hente ved at lade boligen overvåge. Med udendørs opsatte overvågningskameraer kan du skræmme tyveknægtene væk inden de overhovedet prøver at bryde ind. Og med overvågningskameraer i stuer og værelser kan du tilvejebringe stærk dokumentation, skulle de alligevel vælge at gennemføre deres forehavende.

Du kan finde alt hvad du skal bruge i forbindelse med overvågning af din bolig hos DKKamera. Klik ind på https://www.dkkamera.dk/ og læs mere.

More articles