Veltilrettelagte Office 365 kurser i City

01 November 2021
Astrid Pedersen

editorial

Hører din virksomhed til de mange som overvejer at opgradere den fælles arbejdsplatform til Microsoft Office 365? så kan du med fordel læse med i det følgende.

Hvad er Microsoft Office 365?

Microsoft Office 365 er den cloud baserede version af den velkendte og særdeles populære Microsoft Office pakke. Traditionelt vil man installerede de forskellige Microsoft Office applikationer så som PowerPoint, Excel, Word og Outlook på hver enkelt klient, eller maskine om man vil.

Med den cloud baserede løsning er dette slet ikke nødvendigt. Man erhverver sig som firma et antal licenser, og så skal den enkelte medarbejder blot logge på fra sin arbejdsstation. Så vil arbejdesstationen være en del af Microsoft Office 365 skyen – og medarbejderen vil have adgang til samtlige applikationer.

Hvad er fordelen ved Microsoft Office 365 frem for den traditionelle Microsoft Office pakke?

Der er mange fordele ved at skifte til Microsoft Office 365. først og fremmest er der den indlysende at det ikke er nødvendigt at installere Microsoft Office på samtlige arbejdsstationer i virksomheden.

Samtidig kan du være sikker på at alle opdateringer sker helt automatisk på alle klienter. Det betyder at virksomhedens data til hver en tid er optimalt beskyttet.

Der ud over får du med Microsoft Office 365 en lang række spændende og brugbare applikationer som kan vise sig nyttige i forbindelse med samarbejde. Blandt disse finder du OneDrive, som kan bruges til sikker opbevaring af dokumenter, og som kommer med et avanceret versionsstyrings system. Og så er der Microsoft Office Teams og Groups som er glimrende værktøjer til facilitering af samarbejde internt i såvel som på tværs af afdelinger og organisationer.

Send dine medarbejdere på Microsoft Office 365 kursus og få mere ud af Microsoft Office 365

Hvis du vil være sikker på at dine medarbejdere får det maksimale udbytte af den nye platform kan du vælge at investere i et Microsoft Office 365 kursus hos 4D – læs mere på 4d.dk

More articles