Vedligehodlelse af dit gulv

18 March 2020
Marie Pedersen
Vedligehodlelse af dit gulv

DBF er et familieejet gulvfirma, med over 20 års erfaring inden for afslibning og afhøvling af gulve, bordplader og terrasser.

Sommeren nærmer sig, og boligejere i hele landet begynder så småt at overveje, hvilke projekter de kan tage hul på, når det gælder enten vedligehold eller reparation. Et gulv er noget, der fra tid til anden vil trænge til at blive frisket op. Det kan være fristende, enten at gøre det selv, eller få en bekendt, der tilfældigvis ligger inde med en gulvhøvl, til at klare det for dig. Men inden du beslutter, at spare penge på afslibning eller afhøvling af dit gulv, skal du huske, at går noget galt, kan det resultere i et træls slutresultat, og i værste fald have store, økonomiske konsekvenser.

Det kan være en jungle at finde rundt i de forskellige typer gulve, samt holde styr på, hvordan den enkelte type skal behandles. Så inden du selv begynder at sætte dig ind i, hvornår du bør slibe dit gulv, hvilken type slibepapir du skal bruge osv., så kontakt DBF Gulvfirma og få en snak om dit gulv, samt et uforpligtende tilbud.

Du vil opleve et yderst professionelt team, der ved alt om hvordan man behandler lige netop din type gulv. Firmaet vil også give dig tips til efterbehandling, så du kan holde dit gulv pænt i mange år endnu. Læs mere på https://gulvafslibning-priser.dk/gulvfirma/, og vær sikker på at dit gulv får den bedste behandling. Virksomheden kan desuden være behjælpelig med afslibning af andet træværk, og ligger inde med alle de nødvendige maskiner til formålet. Du er altid velkommen til at kontakte virksomheden, hvis du har brug for tips til, hvilken overfladebehandling der egner sig bedst til lige netop dit projekt.

Skulle du alligevel selv have mod på at udføre slibearbejdet, kan du leje en gulvsliber hos DBF.

More articles