Vælg en gulvafslibning, når trægulvet skal skinne på ny

21 May 2020
Astrid Pedersen

editorial

Står du og vakler mellem en gulvafslibning og en gulvafhøvling? Så kan du med fordel læse med her.

Hvorfor vælge en gulvafslibning?

Måske tænker du at afhøvling af gulve vil være langt mere effektivt i forbindelse med istandsættelse af dine gamle trægulve. En gulvafhøvling er da også langt mere invasiv end en gulvafslibning, idet man ved afhøvling af gulve skræller op imod en halv centimeter af gulvets overflade ved brug af skarpe knivskær monteret på en valse. Men det er slet ikke sikkert at det er nødvendigt med en gulvafhøvling.

Er dit trægulv plant og intakt, og er træværket generelt sundt, vil det med stor sandsynlighed kunne blive rigtig pænt med en grundig gulvafslibning. De småskrammer, ridser og misfarvninger du kan se, og som får gulvet til at fremstå nusset og snusket, er nemlig for langt de flestes vedkommende blot overfladiske. Det betyder, at de sjældent stikker dybere end højst et par millimeter. Og da der ved en gulvafslibning kan fjernes 1 – 2 millimeter af træværkets overflade, vil afslibning af gulve være fuldt tilstrækkeligt for at opnå det ønskede resultat.

Hvem kan hjælpe mig med en professionel gulvafslibning?

Hvis du vil være helt sikker på at din gulvafslibning bliver udført ordentligt – og med det optimale resultat – bør du få professionel assistance dertil. Dette kan du få hos dit lokale gulvfirma, som gerne stiller en dygtig, faglært gulvmand til rådighed. Du kan altid få et rigtigt godt tilbud på en professionel afslibning af gulve, udført af en kompetent håndværker, hos Gulvkanonen. Gulvkanonen er et landsdækkende firma, som samarbejder med gulvmænd og gulvfirmaer over hele Danmark.

Således kan du altid finde en afdeling af Gulvkanonen der hvor du bor, og dermed være garanteret de skarpeste priser og en professionel service. Du kan læse mere, og indhente et tilbud på afslibning af gulve hos din lokale gulvmand på Gulvkanonen.dk

More articles