Udnyt at skaffe godt udstyr til at lave dental fræsning

15 August 2019
Anders Lundtang Hansen
Udnyt at skaffe godt udstyr til at lave dental fræsning

At få laver dental fræsning handler om dine bisser, så de kan komme til at være flotte og brugbare, og dette kan du få lavet her: https://solo-tech.dk/

Men er man på den anden side af tandlægestolen, hvor man ikke er kunden, men hvor man er den type, der nok nærmere er eksperten i at udføre den slags arbejde – rigtigt gættet: tandlægen eller tandteknikkeren – så kræver den slags jo noget udstyr.

Det er noget udstyr, som man ikke havde i gamle dage, men som man nu let kan skaffe hjem og have liggende på lager og have det bestemte antal liggende efter, hvor mange kunder man forventer, kan se og tror, der skal have en behandling med dental fræsning.

Du har måske indkøbt det udstyr så mange gange, at du har fundet en fast leverandør, der kan levere det bedste til prisen – og ikke mindst til tiden.

Man bliver mere og mere tilfreds med det arbejde, som de laver for en, men man har aldrig mødt dem, men der er aldrig problemer, og de er trods alt nemme at få fat i, hvis man ønsker noget ekstra eller en ændring i ordren.

Så slår det dig, at en god idé kunne jo være at indgå i et samarbejde i den forstand, at man tager kontakt til leveringsfirmaet og forsøger at lave en aftale om, at hvis man nu vælger at bruge dem som eksklusiv leverandør, så kunne de måske give lidt rabat, når nu der bliver tale om faste leveringer konstant, så de er sikret arbejde.

Det den ene idé.

Noget andet kan jo være, at man gensidigt forsøger både direkte og indirekte at hive kunder ind hos hinanden ved at forklare om fordelene ved hinanden og lige smide hinanden ind i nogle nyhedsbrev, samtaler med kunder og videre.

Og så sørger man selvfølgelig for at lade logoer for hinanden ligge fremme.

More articles