Trekantede blyanter er lettere at holde styr på

18 August 2021
Anders Lundtang Hansen

editorial

Hvordan skulle det lige være lettere at holde styr på trekantede blyanter, spørger du af en god grund?

Der kunne være tale om de såkaldte jumbo blyanter, og selvom de ikke er decideret gigantiske store, som navnet måske kunne antyde, så har de da en anseelig størrelse, så de er lettere at finde, hvis man har svært ved at få øje på ens blyant(er).

Desuden har de også nogle farver, som der gør det lettere at spotte dem, end hvis der var tale om konventionelle blyanter.

Godt nok er mange af den slags blyanter nogle, som der markedsføres til børn og større børn, men som voksen kan man da godt bruge en enkelt eller to og anskaffe sig nogle nye, hvis man løber tør eller spidser dem i bund.

For det ser jo ikke barnligt ud, hvis man bare har at gøre med en enkelt trekantet blyant at gøre ad gangen.

Flere fordele ved de trekantede blyanter

Ser du nærmere på disse trekantede blyanter, så vil du også se, at deres form gør, at der er mindre risiko for, at de skulle rulle ned ad et bord, hvis de ligger på langs på sådan et.

Det er jo ikke os alle, der har en holder til blyanter stående, og det er irriterende at skulle lægge sager i vejen for blyanten, så den ikke drøner ned ad bordet – desuden fjerner og bruger man jo de forhindringer tit.

Ved at de er trekantede og ikke runde, så bliver de mere liggende stille, hvis der er en mindre hældning på bordet, som ellers ville kunne få runde ting til at falde ud over det.

Den slags blyanter har også et godt greb i sig, så de er lettere at holde på og have placeret i det samme greb i længere tid ad gangen.

 

More articles