Tre gode råd til dig der renoverer hus

21 oktober 2021
Steffen Petersen

Det kan virke som en umulig opgave, når du skal i gang med at renovere dit hus. Særligt hvis du har købt et håndværkertilbud, hvor vi taler om en totalrenovering. Der er mange beslutninger, der skal træffes og hvis du ikke selv er håndværker, så kan det virke som en næsten umulig opgave. Du er dog næppe den første, der har haft den følelse og bare rolig. Der er hjælp at hente overalt. Vi er her også for at hjælpe dig og vi vil give dig nogle råd til, hvordan du kan gøre dig overvejelser om døre til huset, om taget og om det indvendige.

 

1. Råd til at vælge de rigtige døre

Det er en stor beslutning, der skal træffes, når du vælger, hvilke døre der skal være i huset. Du skal både tage en beslutning om dørene inde i huset og en beslutning om, hvilken facade dør du ønsker at have. Det kan føles som en særdeles vigtig beslutning, du skal træffe, når du vælger en facadedør fordi den bliver set af alle, der går forbi huset. Vi vil her råde dig til at undersøge dine muligheder, da der er mange, både når du skal beslutte firma, størrelse på dør og farve. Du kan finde et væld af muligheder på https://klarvinduer.dk/dore/facadedore

2. Hvis taget trænger til at blive skiftet 

Der er en stor risiko for, at taget skal skiftes, når du køber et ældre hus. Det er typisk en af de store og dyre poster og hvis taget trænger til at blive skiftet, så anbefaler vi ikke at du venter med dette. Hvis du ikke ønsker at bruge hele dit budget på nyt tag, så kan du vælge at købe tagplader frem for tagsten. Det er et godt og billigere alternativ. Levetiden er kortere, men stadig holdbar. 

 

3. Indendørs og indretning 

Selvom det føles som om, at der er lang vej, før du skal i gang med indretningen, så er det en god idé at tænke på dette undervejs i renoveringen. Hvis du har nogle særlige ønsker til indretning, som kan påvirkes af renoveringsprocessen, så vær opmærksom på dette undervejs. Held og lykke med renoveringen!

Flere Nyheder