Tandimplantat i Århus – derfor skal du søge til en specialist

29 October 2021
Cecilie Mortensen

editorial

Lige når det kommer til tandimplantater, så er der ekstra god grund til, at du søger hjælp ved en tandlæge, der har lidt ekstra erfaring. Der er nemlig et lidt større arbejde i sigte. 

Hvorfor lade en specialist om dit tandimplantat i Århus? 

For at tage det fra en start, så kan der være flere årsager til, at der laves et tandimplantat. Det kan være, du har været så uheldig, at du har slået en tand ud, eller måske har du altid manglet en tand, som du ønsker en erstatning til. Med et tandimplantat, kan der nemlig både sættes en kunstig rod samt en tand op, så du kan få dit flotte smil igen. Men lad os vende tilbage til, hvorfor du skal søge en specialist. 

Chancerne for et vellykket implantat er størst

Det kræver en god portion erfaring at håndtere arbejdet med et tandimplantat. Der skal nemlig sættes en titaniumskrue fast i dit kæbeben, så du får en kunstig rod. Da et implantat ikke har samme immunforsvar som tændernes rødder ellers har, så kan risikoen for inflammation derfor også være lidt ekstra høj – det er dog særligt, hvis du som patient ikke er ekstra meget over hygiejnen omkring implantatet.  

Der samarbejdes typisk med kæbekirurger 

Når du henvender dig til en tandlægeklinik, som er mere specialiseret i tandimplantater i Århus, så kan du også forvente, at der typisk samarbejdes med kæbekirurger. Det er naturligvis et stort plus, da implantatet netop skal sættes fast i kæben – og med en kæbekirurg tilknyttet vil du være i de bedste hænder. 

Hvem skal hjælpe med dit tandimplantat i Århus? 

Hvis du gerne vil finde god og professionel hjælp til dit tandimplantat i århus, så lad gerne Tandlægerne Stjernepladsen om arbejdet. Her vil du helt sikkert kommer i de bedste hænder, når du skal have dit implantat. 

More articles