Tænk over tyverisikring af din bolig, når du sætter nye døre op

09 November 2021
Emilie Jacobsen

editorial

Hvis du skal have en ny dør i din bolig, er det altid en god ide, at du tænker over, hvordan du kan tyverisikre den bedste muligt. Når du alligevel er ved at se på det område, er det oplagt, at du tænker over, om der er mere, du kan gøre for at forhindre en tyv i at komme ind. En ny dør i sig selv er jo ikke nok til at forhindre det, selvom det selvfølgelig kan være med til at gøre en forskel. En dør, der er mør af ælde, vil jo immervæk være nemmere at bryde op, end en, der ikke er. 

Et sted for dig, hvor du både kan købe en ny dør, og hvor du kan få gode råd til, hvordan du skal sikre dit hjem bedst muligt mod tyveri, er webshoppen klarwindows.co.uk. Det er en webshop, der både forhandler døre og vinduer. Du kan derfor finde lige præcis den yderdør hos dem, som du har brug for. 

image

Sådan kan du sikre døren mod indbrud 

I dag er der mange, der vælger at have en rude i døren, fordi det giver mere lys til det rum, som døren er i. Er der en rude i din dør, er det oplagt, at du tætner den med silikonelim på siderne og i toppen. Det gør det sværere for en eventuel tyv at fjerne ruden. Du må ikke tætne ruden hele vejen rundt, da der så ikke kan løbe vand ud, der kunne samle sig mellem de forskellige lag af glas i ruden. 

Du kan også overveje, om du vil skrue glasset fast med envejsskruer. De kan ikke skrues ud udefra, hvilket giver en større sikkerhed mod en tyv. Det gør det dog også svært for dig selv at fjerne skruerne, hvis du har brug for at få fjernet ruderne. Derfor bliver døren ikke fremstillet på den måde. 

More articles