Tænk gulvafslibning ind i dit renoveringsprojekt

21 May 2020
Astrid Pedersen

editorial

Skal huset eller lejligheden sættes flot i stand, eller måske endda gennemrenoveres fra kælder til kvist? Så må du endelig ikke glemme at få sat skik på de gamle trægulve. Hvis du alligevel skal have malet samtlige vægge og lofter samt det indvendige træværk i din bolig, bør du ved samme anledning sørge for at gulvene ligeledes bliver frisket op.

Dette gøres nemt og hurtigt af en professionel gulvmand, som kan forestå afslibning af gulve og tilhørende efterbehandling. Og så slipper du for ærgrelsen, når resten af lejligheden eller huset står knivskarpt – og i ditto kontrast til de slidte og kedelige gulve.

Hvad koster en gulvafslibning?

Det er klart at du betaler for et stykke kvalitets håndværk. Men det kan samtidig langt bedre betale sig for dig at overlade arbejdet med afslibning af gulve til en dygtig håndværker frem for at gøre det selv.

En gulvafslibning kræver et sikkert håndelag, en vis portion tålmodighed, og temmelig megen styrke. Det er også vældig besværligt selv at skulle ud og leje det tunge maskineri, som er påkrævet i forbindelse med udførelse af en gulvafslibning. Især hvis du ikke har bil – eller bor i etage ejendom uden elevator.

Når du i stedet lader en dygtig, faglært håndværker forestå dette stykke arbejde, slipper du for bøvlet, og er samtidig garanteret det optimale resultat af din gulvafslibning. En kompetent fagmand har langt stærkere forudsætninger for at kunne genskabe gulvets smukke, ensartede overflade end du selv har. Samtidig vil du med en professionel gulvmand på opgaven få den rette rådgivning når det handler om efterbehandling af gulv, samt udførlig vejledning i vedligeholdelse og pleje af det nyslebne og nybehandlede trægulv.

Du kan med fordel kigge efter Gulvkanonen, når du er på jagt efter dit lokale gulvfirma. Gulvkanonen dækker hele landet og tilbyder de bedste priser på gulvafslibning – læs mere på https://gulvkanonen.dk/gulvsliber-herning/ 

More articles