Stop indbrudstyven med effektiv videoovervågning

13 March 2022
Astrid Pedersen

editorial

Ønsker du at sikre dit og din families hjem mod indbrud? Så kan du med fordel læse med i det synlige.

Forebyg indbrud med synligt opsat overvågningskamera

En af de mest vigtige grunde til opsætning af videoovervågning er den afskrækkende effekt. Når du opsætter overvågningskameraer uden for din bolig, i behørig højde og ledsaget af tydelig skiltning, bliver indbrudstyvene på forhånd advaret om at du tager sikring af dit og din families hjem meget alvorligt.

Dette kan virke som en form for skræmme taktik. Når der sidder et eller flere overvågningskameraer uden for huset, vil der med stor sandsynlighed også findes et antal af slagsen inden døre.

videoovervågning

Ingen har lyst til at havne på de knivskarpe optagelser et moderne overvågningskamera kan levere. Derfor vil tyven sandsynligvis trække følehornene til sig og finde et andet sted at bryde ind hvor sikkerheden er knap så meget i højsædet. Og så har du faktisk, formedelst et temmelig ubetydeligt beløb, forhindret indbrud i din bolig.

Stærk dokumentation med videoovervågning

Hvis tyveknægten alligevel vælge at bryde ind i dit hus vil du med kameraer i alle rum kunne dokumentere hans færden. Dette er nyttigt i forhold til politiets opklarings arbejde. Ordensmagten får nemmere ved at finde tyven – og så kan du måske få dine ejendele igen.

Samtidig kan du bruge optagelserne fra dine overvågningskameraer som dokumentation over for dit forsikringsselskab når du skal ansøge om erstatning for de stjålne ejendele. Dit forsikringsselskab vil kunne se hvordan det gik for sig, og dermed kunne verificere din anmeldelse. Og så vil din forsikringssum hurtigere komme til udbetaling.

Find udstyr til videoovervågning online

Hvis du er på jagt efter billigt videoovervågning udstyr kan du finde hvad du søger hos DKKamera. Klik ind og se det store udvalg af overvågningskameraer og tilbehør i den online shop på dkkamera.dk.

More articles