Spændende aftensmad hver dag med måltidskasser

14 October 2021
Astrid Pedersen

editorial

Ønsker du at kunne sætte hjemmelavet, sund og velsmagende mad på familiens bord hver eneste aften – men gider du ikke at bruge oceaner af tid i køkkenet? Så kan du med fordel vælge et abonnement på en lækker og billig måltidskasse.

Hvad er der i en måltidskasse?

Indholdet i en måltidskasse varierer en del alt efter leverandøren og typen af måltidskasse.

Visse måltidskasser byder på vegetarisk og vegansk baserede retter, og indeholder således udelukkende grøntsager, bladgrønt, rodfrugter, bælgfrugter og andre typer grønt. Andre måltidskasser er mere bredt sammensat ud fra parametre så som familievenlighed, diæter eller særlige behov.

Du kan for eksempel bestille en måltidskasse uden allergener så som laktose, gluten eller nødder. Du kan abonnere på måltidskasser som tilgodeser din særlige diæt, for eksempel Atkins, Low Fodmap, eller 2 – 5 kuren. Og endelig kan du bestille en mere all round måltidskasse som egner sig til familier.

Bestil en familievenlig måltidskasse hos Kokkens Hverdagsmad

En måltidskasse fra Kokkens Hverdagsmad vil typisk indeholde ingredienser og råvarer til retter som er nemme at fremstille, og som dækker alle basale nærings behov hos både børn og voksne.

Kokkens Hverdagsmad er leveringsdygtig i to forskellige måltidskasser, nemlig Kokkens Familiekasse og Kokkens Grønne Kasse. I Kokkens Familiekasse finder du alskens grøntsager, kød, fjerkræ og fisk samt diverse tilbehør.

Det er nemt at fremstille et komplet aftensmåltid ud fra Kokkens Familiekasse. Meget af tilbehøret er nemlig fremstillet på forhånd, så du ikke skal bøvle med at røre dressinger eller koge saucer op.

Kokkens Grønne Kasse er det vegetariske alternativ til Kokkens Familiekasse og henvender sig til familier som ønsker at leve lidt grønnere i hverdagen, for eksempel ved at indføre tre eller fire ugentlige vegetar dage.

Du kan læse meget mere om Kokkens Grønne Kasse og Kokkens Familiekasse og bestille levering af måltidskasser fra Kokkens Hverdagsmad på hjemmesiden kokkenshverdagsmad.dk.

More articles