Smarte måder at udnytte ens skoreol og skohylde på

24 august 2020
Anders Lundtang Hansen

Det er virkelig en fin fidus at benytte sig af en skoreol eller skohylde, så man slipper for, at skoene skal fylde på gulvet og nogle gange ender i bunker i hinanden, så man ikke kan finde dem. 
Den slags ser man specielt ske hos familien, hvor der bor mange mennesker under samme tag, og man har travlt.

Forslag til at placere ens sko nogle bestemte steder, så de ikke fylder så meget, ryger hurtigt fløjten, fordi “man bare lige skal…”, og så opgiver man den strategi.

Så man ender med en gang og lignende, hvor der ligger sko hulter til bulter oveni hinanden, som man ender med at træde på og derved ødelægge, eller man kommer til at falde over dem, og man kommer så selv til skade.

Derfor er en skohylde eller en skoreol en god løsning – hvis man forstår at udnytte dem til fulde.

Det er vi her for at forklare dig nærmere om.

Som det første skal man selvfølgelig vælge de bedste af den slags skoreoler og skohylder, så man får noget af god kvalitet, der ikke bare lige kollapser under sig selv, fordi den er lavet af ukurante materialer, eller den ikke er konstrueret til at kunne klare særligt mange sko ad gangen.

Så skal man også have en, der passer til de mennesker og eventuelt den skomani, man har derhjemme – specielt hvis man har brug for mange typer af sko i løbet af en uge: kondisko, løbesko, træsko, sandaler med videre.

Der er jo ingen grund til for eksempel at have en alt for stor skohylde, hvis den bare optager mere plads, end den frigiver.

Dernæst skal man sørge for at gøre skoene nogenlunde rene, før man stiller dem op, for de næste par sko kan være rene, der skal have samme plads, og så bliver de mere beskidte af at stå samme sted – specielt hvis de er stablet i etager.

Til slut kan man placere dem efter mønster, farve, eller hvor tit man bruger skoene, så de er nemmest at få fat i.

Flere Nyheder