SharePoint: et fantastisk stykke software

13 August 2021
Steffen Hansen

editorial

Hvis du har fået øjnene op for, hvor fantastisk det kan være, at kunne finde ud af SharePoint, så er du kommet til det rette indlæg. Her i indlægget vil vi fokusere på tre måder, som giver dig adgang til at lære SharePoint hurtigt og nemt. Tre metoder, som vi ved fungerer, og som vi ved favner så bredt, at mindst en af dem vil fungere som læringsmåde for dig!

De 3 metoder

Som beskrevet ovenfor, så har vi 3 metoder, som vi er sikre på kan hjælpe dig i gang med din læring om SharePoint. Den første metode er nok den sværeste, da den inkluderer, at du skal holde dig selv i ørene, og presse dig selv til at komme i gang. Den første metode er nemlig, at du prøver dig frem, og bruger guides online til at fortælle dig, hvordan du gør forskellige ting. Hvis du klarer det med denne metode, så er vi dog sikre på, at du bliver ekspert i sidste ende!

Den anden metode er lidt som den første, men her skal du bruge online video guides i stedet. Altså videoer, hvor folk forklarer og fortæller hvordan du arbejder med SharePoint. Denne metode er super god, hvis du er meget visuel og bedre kan lide at få det forklaret. En idé kan også være at kombinere de to.

Den tredje og sidste metode er, at du melder dig til et kursus i SharePoint. Her vil du kunne møde andre ligesindede, som også ønsker at lære, men også få en underviser på, som kan hjælpe dig løbende med opgaverne du bliver stillet. Derved har du altid en du kan gå til, hvis du er i tvivl om det mindste. Hvis du ønsker at melde dig til SharePoint kurser København, eller andre steder i landet, så kan du hurtigt finde de mulige ved at søge online.

More articles