Send pakke til Holland – til en billig penge

15 September 2020
Astrid Pedersen

Hvis du har familiemedlemmer i Holland har du sikkert lyst til at sende dem en lille pakke i ny og næ – for eksempel i anledning af jul eller fødselsdag, eller blot som en glædelig overraskelse.

Forsendelse til Holland er til alt held ikke det store problem. Holland er ikke særlig langt væk, og er – lige som Danmark – en del af eu-. Dette betyder at du ikke skal tænke på told, og derfor ikke behøver at udfylde told deklarationer. Du har heller ikke brug for at sende pakken med luftpost, og skal derfor heller ikke bekymre dig om hvorvidt dette er forbundet med problemer. Det eneste du skal fokusere på er at finde en passende forsendelses metode med det rette fragtfirma – og selvfølgelig helst så billigt som muligt.

Dette kan til gengæld godt være et større projekt. Der er rigtig mange spillere på den bane, og hver enkelt fragtfirma kan præsentere dig for en bred vifte af produkter. Det kan godt være svært at overskue udvalget af ydelser og gennemskue hvilke der er relevante for dig. Og derfor kan du med fordel benytte pakke.dk når du skal sende en pakke til Holland.

Hvordan kan pakke.dk hjælpe mig med forsendelse af pakker til Holland?

Når du bruger pakke.dk til at finde den optimale forsendelses metode sparer du tid og besvær. Pakke.dk finder og sammenligner nemlig priser på forsendelse fra de mest brugte fragtfirmaer i Danmark ud fra oplysninger omkring din forsendelse – for eksempel pakkens mål og vægt samt afsenderens adresse. Ved at indhente aktuelle data fra virksomheder så som DHL, GLS, TNT, UPS, DAO, PostNord, Bring og FedEx kan pakke.dk præsentere dig for et velassorteret udvalg af forsendelses modeller. Og så er det bare at vælge den der passer dig bedst når det handler om pris og leveringstid.

Læs mere på pakke.dk

More articles