Send din pakke nemt, hurtigt og sikkert

09 September 2020
Astrid Pedersen

editorial

Skal du sende en pakke – og ønsker du at pakken skal nå frem sikkert og til den aftalte tid? Så kan du med fordel vælge den kendte udbyder af forsendelses løsninger GLS.

Hvad er GLS?

GLS er oprindeligt en tysk forsendelses virksomhed, men er nu på britiske hænder – ejet af Royal Mail Group – og har sit hovedsæde i Amsterdam. GLS står for General Logistics Systems B.V. og er en verdens omspændende koncern med afdelinger og distributions knudepunkter på samtlige kontinenter.

GLS er kendt for sublim kvalitets styring, en kundevendt service og punktlighed inden for alt hvad der handler om forsendelse, fragt, logistik og distribution. Du kan således trygt vælge GLS når du skal sende en pakke, hvad end den skal leveres inden for Danmarks grænser eller om den skal til det store udland.

Hvordan sender jeg en pakke med GLS?

Det er faktisk rigtig nemt at sende pakker med GLS. Den danske forsendelses portal pakke.dk samarbejder blandt andre med GLS, og kan derfor tilbyde direkte bestilling af forsendelse gennem hjemmesiden pakke.dk. Her finder du den smarte online pris beregner som kan give dig den bedst mulige pris på forsendelse med GLS ud fra din pakkes data. Du skal blot indtaste pakkens mål og vægt samt modtagerens adresse. Så vil pakke.dk returnere de mest optimale forsendelses modeller – og så er det blot at vælge en af disse.

Når du så har valgt din forsendelse kan du vælge at betale for denne og ved samme lejlighed downloade en pakke label til udprintning. Og så er det bare at finde din nærmeste GLS pakkeshop hvor du kan indlevere din pakke til forsendelse.

Når du først har afsendt din pakke vil du ved hjælp af GLS’ tracking system kunne følge forsendelsen hele vejen fra afsender til modtager. Læs mere om GLS på pakke.dk

More articles