Sammensæt selv retterne i din buffet, når du bestiller mad ud af huset

17 October 2021
Emilie Jacobsen
image

editorial

Hvis du er træt af, at du kun kan vælge buffeter, hvor alle retterne er bestemt for dig på forhånd, kan det være en god ide for dig, at du ser nærmere på Kokken og Jomfruen. De har nemlig en type af buffet, hvor du har mulighed for at vælge alle retterne selv. Det kan være med til at gøre det langt mere attraktivt for dig at bestille mad ud af huset.

Med deres valg fri buffet har du mulighed for at vælge mellem tre slags kød og fire forskellige former for tilbehør. Der vil altså være rig mulighed for at kunne sætte noget forskelligt på bordet. Det vil helt sikkert være noget. som alle godt kan lide. Se mere her

Du har mange forskellige muligheder, når det kommer til, hvilket kød der skal være på buffeten. Du kan vælge mellem oksesteg, kalvesteg, oksefilet, oksemørbrad, oksefrikadeller, kyllingespyd med pesto, kyllingespyd med chili, hvidløgsstegt kylling, barbecuemarineret kylling, glaseret skinkesteg, frikadeller, porchetta, quiche loraine og tærte med spinat og tomat.

Vælg det rigtige tilbehør til kødet 

Du har selvfølgelig også mange valgmuligheder, når det kommer til tilbehør. Der kan du vælge hele fire slags. Hvis du gerne vil skabe et tema med din buffet, kan du understrege det med dit valg af tilbehør. Det kan for eksempel være, hvis du gerne vil lave et italiensk eller spansk tema med din mad. 

Du kan vælge mellem hele fem forskellige former for kartofler. Det er flødekartofler, saltbagte kartofler, små stegte kartofler med pesto, klassisk kartoffelsalat og kartoffelsalat med pesto. 

I de fleste tilfælde vil du sikkert også gerne have noget salat til og ikke kun spise kartofler. Der kan du vælge mellem grøn salat med æbler, retrosalat, grøn salat med appelsin, melonsalat, pastasalat med basilikumpesto, pastasalat med creme fraiche, broccolisalat, spicy coleslaw, tomatsalat, bulgursalat og tzatziki. 

More articles