Salg af brugte biler i Danmark via landets mest anvendte bilportal

20 October 2020
Astrid Pedersen

editorial

Når familien er vokset ud af den gamle bil, og denne derfor skal udskiftes med en større én af slagsen – eller husstandens bilpark skal udvides – er det nærliggende at vende blikket imod brugtvogns markedet. Det er nemlig en del billigere at skaffe en brugt bil end det er at købe en spritny en af slagsen.

Fabriksnye biler, som sælges via danske forhandlere, er nemlig pålagt skyhøje skatter og afgifter, hvilket sender den samlede pris for en ny bil på himmelflugt. Dette betyder at du realistisk set ikke vil kunne købe en helt ny bil uden at skulle optage et bil lån. Og som ung familie med masser af udgifter i det daglige har I nok ikke lyst til at sætte jer i dyb gæld blot for et nyt køretøj.

Køb brugt bil – det betaler sig i længden

De mange afgifter, som puster nyprisen på biler kunstigt op, forårsager samtidig et voldsomt værdi tab i bilens første tre til fem leveår. I praksis betyder dette at du vil kunne anskaffe dig en brugt bil af nyere dato formedelst en brøkdel af den pris bilen havde som ny.

De fleste moderne biler har masser af år tilbage under motorhjelmen, og rigeligt med kilometer tilbage i tælleren, selv om de har et par år eller fem på bagsmækken. Og vælger du en brugt bil fra et af de populære bilmærker – for eksempel Nissan, Toyota, Fiat eller Volvo – kan du være sikker på at det stadig er relativt nemt at skaffe reservedele til bilen samt at finde en auto mekaniker som har speciale inden for netop din bils mærke.

Find en god brugt bil hos online forhandler

Du kan med fordel kigge på den online bilportal Biltorvet. Her finder du et stort udvalg af brugte biler til salg fra anerkendte forhandlere landet over – se dem alle på Biltorvet.dk

More articles