Sådan vælger du din kimono

13 januar 2020
Cecilie Mortensen
Sådan vælger du din kimono

Hvis du gerne vil gøre lidt ekstra ud af dig selv i soveværelset, så er der én særlig ting, der nærmest er et must – og det er lækkert lingeri. Med lingeri har du muligheden for at være kreativ med forførende undertøj og tilbehør, som du kan overraske og forkæle din partner med. Det kan være, at I har årsdag, andet I vil fejre, eller måske vil du gerne gør tingene endnu mere spændende i soveværelset. Det kan dog være svært at vide, hvor man skal starte, og hvad man skal vælge, når det kommer til lingeri. For en ting er sikkert, og det er at muligheder er mange. Men heldigvis kan man være så kreativ, som man ønsker med det. 

En af de steder man kan starte er naturligvis med et sæt bh og trusser. Og herefter er det helt ideelt med en kimono. En kimono er den perfekte måde at opbygge lag på, på en sexet måde. Du kan nemlig selv styre, hvor meget hud du vil vise, og hvor udfordrende du vil være med en kimono. Men hvordan vælger man en kimono? 

Hav dette for øje når du vælger en kimono

Der findes naturligvis et hav af kimonoer, du kan vælge imellem. Det første spørgsmål du derfor kan stille dig selv er, hvor flirtende og forførende, den skal være. Der findes nemlig de nærmest helt gennemsigtige kimonoer, der findes kimonoer i blonde, og så er der kimonoer med en gennemsigtig blonderyg, som giver et ekstra overraskelsesmoment, når du tager den på. 

Uanset hvilken model og farve du vælger, så har du heldigvis mulighed for selv at bestemme, hvor sexet du vil gøre den. Der er nemlig også en af fordelene ved netop en kimono. Du kan lade den være helt lukket, så du holder understøjet som en overraskelse eller du kan lade den være lidt mere åben og udfordrende fra starten. 

Flere nyheder