Sådan kan du bestemme længden på din græskant

25 January 2020
Anders Lundtang Hansen
Sådan kan du bestemme længden på din græskant

Det er ikke nemt at komme til at klippe sådan en græskant på ens areal, da sådan en kant ofte befinder ude ved afgrænsningerne og enderne på ens græsområder, hvor man har svært ved at komme til ved konventionelle metoder.

Med den slags metoder mener vi det værktøj og udstyr, som man ofte benytter sig af, når man specielt skal slå større græsområder og gøre det effektivt.

Dette kan være med plæneklipper eller græsslåmaskine. Det er jo de færreste af os, der slår græsset med en hækkesaks for eksempel.

Udover at man ville blive hurtigt ødelagt i kroppen over at skulle kravle rundt så langt nede, så ville det også blive besværligt og slidsomt at skulle kante sig rundt med en lineal og hækkesaks for at klippe i samme længde.

Selv ikke en plæneklipper klipper lige så præcist, når man kommer helt ned på jorden og tjekker efter; den maskine skal mest af alt være med til, at man kan klippe effektivt og meget end egentlig efter et specifikt mål.

Man kan selvfølgelig finde en masse remedier til, hvordan men specifikt lægger en græskant, og så kan man også bedre bedømme, hvordan man kan slå den, end ved at man skal forholde sig til de mere vilde græskanter. Læs bare mere her: https://www.lyngeshop.dk/graeskant

En mulighed er selvfølgelig også, at man bare anlægger sig en kunstig græskant, så man altid kan være sikker på, at den har samme længde, men det vil nok også bare komme til at se værre ud, når man har en almindelig græsplæne, der er længere og kortere end det kunstige græs det meste af tiden.

Skal man være helt sikker på at holde kanten lige ved ens græskant, så bliver man næsten nødt til at have en kantklipper, som man så øver sig i at betjene, så man altid kan få den i den samme længde med græsset ved græskanten.

 

More articles