Sådan finder du en god vicevært

15 January 2021
Cecilie Mortensen

En vicevært kan hjælpe med at varetage de opgaver, der er i forbindelse med en ejendom. Her ser vi ofte, at andelsforeninger, ejerforeninger og boligforeninger benytter sig af en vicevært for at løse mange af de opgaver. Det kan f.eks. være aktuelt, hvis du skal have hjælp til snerydning, affaldssortering, vinduespudsning eller trappevask. Det kan måske også være aktuelt, hvis du har brug for hjælp til småreparationer i boligerne. 

En vicevært kan blandt andet også hjælpe med indflytning og fraflytning, så alle boligerne blive synet og gennemgået efter dine standarder. Det ser vi blandt andet mange boligforeninger benytte sig af. 

Fordelene ved at vælge en ekstern vicevært

Der er som udgangspunkt flere fordele ved at hyre en ekstern vicevært sammenlignet med at ansætte en selv. Først og fremmest betaler du kun for en ydelse, som er blevet leveret, og som du kan stille krav til. Du betaler dermed ikke for spildtid eller timer, hvor der måske ikke er noget at lave. Derudover har du en meget fleksibel løsning, som du løbende kan tilpasse alt efter, hvad du står og har behov for hjælp til. 

Fordelen ved at have en vicevært tilknyttet sin ejendom er, at du slipper for en masse praktisk arbejde og koordinering med at få ejendommen til at se præsentabel ud. Her er kunsten bare at finde den rette vicevært til ejendommen.

Find en god vicevært

Hvis du leder efter en pålidelig og god vicevært, kan vi give de varmeste anbefalinger til at vælge dahlin-ejendomsservice.dk. Her har de mere end 40 års erfaring med viceværtservice. Det betyder, at du kan få hjælp til at løse mange forskellige opgaver. Du kan naturligvis skræddersy en løsning som passer til dine ønsker og behov. Det giver dig et komplet overblik over økonomien for at vedligeholde ejendommen samt, hvilke opgaver der løbende bliver løst i løbet af året. 

More articles