Sådan ansøger du om et quick lån

31 January 2020
Lotte Hindsberg

editorial

Et online quick lån er kendetegnet ved, at det er nemt og hurtigt at låne pengene. Samtidig er det små lån med en hurtig tilbagebetaling. Låneudbyder vil som udgangspunkt ikke bede om sikkerhed, hvad en almindelig bank typisk vil. Det kan være flere årsager til, at det er en god ide at tage et quick lån, selvom renterne ofte ligger lidt højere end hos den almindelige bank. Det skyldes den manglende sikkerhed, du som forbruger ikke skal stille. Det gør at der fra banken side, er en større risiko forbundet med at låne pengene ud. Konkurrencen på online lån som quick lån er i dag høj, hvilke forbrugerne har haft glæde af da renten er blevet lavere. 

Sådan låner du

Et godt sted at starte er på de hjemmesider, der tilbyder at sende dig 3 gode muligheder, hvis du starter med at indtaste få oplysninger, som hvor mange penge du ønsker at låne samt forventet betalingstid. Hjemmesiden vil så komme med 3 forslag. Det gode ved det er at de 3 forslag er sammenlignelige, så hvis du ansøger alle 3, kan du ud fra blandt andet ÅOP og betalingsbetingelserne finde det bedste og billigste lån. 

Herefter ansøger du med hjælp af dit NemID de 3 onlinebanker. De vil som hjemmesiden vide, hvormange penge du ønsker at låne, ønsket tilbagebetalingstid, din alder, om du er dansk statsborger og har en adresse i Danmark. Få minutter efter du har ansøgt vil du have et positivt eller negativt svar. Når du har fundet det lån der er det bedste, godkender du det med dit NemID og du vil have pengene inden for få timer. 

Husk inden du låner at lægge et realistisk budget. Derved sikre du dig, at du ikke låner penge, du reelt ikke har mulighed for at tilbagebetale og risikere at ende med at stå i RKI som dårlig betaler. 

More articles