Psykolog på Frederiksberg: Sådan vælger du den rette

18 March 2022
Cecilie Mortensen

editorial

Skal du til en psykolog for at have hjælp til udfordringer, der fylder i dit liv? Så er det utrolig vigtigt, at du vælger den helt rette for dig. Det kan nemlig have stor betydning for, hvordan hele dit forløb bliver. Men lad os nu se på, hvordan du vælger en. 

Måder du kan vælge en psykolog på Frederiksberg på 

Gå med en der kender til din udfordring

Som det første kan du gå efter en, der allerede har erfaring med din udfordring. For den viden og den erfaring som vedkommende dermed kan have, vil være et stor plus i samtalerne med dig. Ofte kan det påvirke, hvilken viden psykologen har omkring din udfordring og hvilke værktøjer du kan få. 

psykolog frederiksberg

Gå med en, der snart kan tilbyde en tid 

Når det kommer til psykologsamtaler, så kan der være lidt ventetid. Her er det selvfølgelig op til dig at vurdere, hvor lang tid, du kan vente på at få en tid. Hold dig derfor endelig ikke tilbage med at skrive eller ringe til den psykolog på Frederiksberg, du gerne vil bruge. 

Vælg en du har en god kemi med 

En tredje måde du kan vælge en psykolog på er, hvem du har en god kemi med. Det vil blandt andet sige, hvem du er komfortabel ved at snakke personligt med. Og så vil det sige, hvem du tænker du vil føle dig godt tilpas ved. 

Kan du få tilskud til samtalerne? 

En sidste ting du kan vælge en psykolog ud fra er, om du kan få tilskud til jeres samtaler. For det kan være et plus, at du kan få samtalerne til en reduceret pris. Det er derfor også noget, du kan tjekke mere op på, før du eventuelt booker tid til en samtale. 

Du kan eventuelt starte med at kontakte denne psykolog på Frederiksberg

More articles