PowerPoint kurser – når du vil lave overbevisende fremlæggelser

05 January 2021
Astrid Pedersen

editorial

Arbejder du på kontor, og sidder du eksempelvis i en afdeling, som beskæftiger sig med Research and Development, Business Intelligence, eller andre forretningsrelevante områder? Så har du med stor sandsynlighed brug for med jævne mellemrum at præsentere resultater, fremskrivninger, eller måske budgetter, regnskaber eller projekt planer. Til det formål er det smart at kunne gøre stoffet så spiseligt og overskueligt for de uden for stående interessenter, således at pointerne fremgår tydeligt og på forståelig vis. Og i den anledning kan du med stor fordel gennemføre et kursus i Microsoft PowerPoint.

Hvorfor skal jeg tage et Microsoft PowerPoint kursus?

Det er altid rart at lære noget nyt – og især hvis det også er noget brugbart. Har du ofte brug for at kunne formidle dit stof på en vedkommende og fængende måde er det en god idé at arbejde med din præsentations teknik. Samtidig er det smart at lære de forhåndenværende redskaber at kende. Og her er Microsoft PowerPoint et oplagt værktøj.

Microsoft PowerPoint anvendes nærmest alle steder hvor større mængder stof skal præsenteres for flere mennesker på én gang. Den helt store fordel ved Microsoft PowerPoint er nemlig at applikationen er en del af Microsoft Office pakken hvilket betyder at alle har adgang til at åbne og redigere Microsoft PowerPoint filer. På den måde kan du i samarbejde med andre skabe flotte og levende præsentationer til understøttelse af din fremlæggelse.

Du kan også vælge at fremsende din Microsoft PowerPoint præsentation forud for det møde eller den konference hvor du skal fremlægge således at dine tilhørere har mulighed for at forberede sig. Og du kan lade deltagerne få præsentationen med sig så de har mulighed for selv at fremlægge den over for eventuelle interessenter i deres kreds.

Du finder de bedste Microsoft PowerPoint kurser i København hos 4D – læs mere på 4d.dk.

More articles