Power Automate kurser – find dem online

19 August 2022
admin

editorial

Power Automate (tidligere kendt som Microsoft Flow) er en cloud-baseret tjeneste, som gør det muligt at automatisere arbejdsgange mellem forskellige programmer og tjenester. Med Power Automate kan du oprette og administrere flows, der gør det muligt at automatisere opgaver som f.eks. at kopiere data fra et program til et andet, sende e-mails baseret på bestemte kriterier eller opdatere en databasepost.

Strømme – flows – kan oprettes ved at klikke på knappen “Opret et flow” på Power Automate- hovedsiden eller ved at klikke på en af de mange tilgængelige skabeloner. Skabeloner er færdige flows, der giver et udgangspunkt for at oprette dine egne flows, og de spænder fra enkle opgaver som f.eks. kopiering af filer fra et sted til et andet til mere komplekse opgaver som f.eks. automatisk import af data fra et Excel-regneark til en SQL-database.

power automate kurser

Når du har oprettet et flow, kan det køres manuelt eller planlægges til at køre med regelmæssige intervaller. Strømme kan også deles med andre brugere, enten inden for din organisation eller eksternt, og de kan overvåges og redigeres ved hjælp af Power Automate-dashboardet.

Hvad kan jeg bruge Power Automate til i min virksomhed?

Power Automate kan bruges til at automatisere en lang række opgaver i din virksomhed. Nedenfor er nogle eksempler på, hvordan Power Automate kan bruges til at forbedre effektiviteten og produktiviteten i din organisation:

– Automatisk kopiering af data fra et program til et andet, f.eks. fra et Excel-regneark til en SQL-database

– Afsendelse af e-mails baseret på specifikke kriterier, f.eks. afsendelse af en e-mail med bekræftelse af en købsordre, når en ordre er afgivet

– Opdatering af poster i en database, f.eks. opdatering af status for en kundepost, når deres kontaktoplysninger opdateres

– Udløsning af andre flows, f.eks. start af et flow, der opretter en ny kundepost, når en ordre er afgivet

– Oprettelse af arbejdsgange mellem forskellige programmer og tjenester

Find Power Automate firmakurser på 4d.dk

More articles