PHEV er det næste skud på stammen af gode køretøjer

18 March 2022
Anders Lundtang Hansen

editorial

Det kan måske overraske til at begynde med, at sådan noget som PHEV har at gøre med biler, for det ligger ordet måske ikke lige op til.

Men det har faktisk at gøre med en forkortelse, som betegner en speciel type af hybridbil.

Uden at blive for teknisk her, for hvis du gerne vil vide mere om den slags, så skal du følge følgende link: Hvad betyder PHEV? Læs mere hos Det Digitale Bilhus.

Men hvis du stadig lige vil blive her, inden du klikker videre, så kan det forklares, at det er en hybridbil, som der kan lidt mere end de almindelige hybridbiler.

Her er der tale om en, der kan køre længere på literen og el, og så er der lav grøn ejerafgift, når vi lige taler om at få fat i en i Danmark.

Så du kan nok se, at det her er det næste af de hybridbiler, som der findes, og hvem ved, hvad det næste bliver.

hvad betyder PHEV?

En PHEV-bil kan blive det foretrukne for dig at køre i

Der er mange mennesker, som der vil se fordele ved sådan en PHEV-bil, og selvom du måske ikke lige kan se nu, om det er noget for dig, så finder du jo kun ud af det ved at læse mere om dem og eventuelt afprøve en for at se, om det siger dig noget.

Så finder du måske frem til en bestemt type PVEV-bil, som du godt kunne tænke dig at eje.

Hvis du har en bil, der kører på fossile brændstoffer, så er det i hvert fald en god idé at overveje at gå over til en PHEV-bil for eksempel, hvis du går meget op i miljøet.

Vi skal jo tænke på vores klima, og hvordan vi passer på vores planet, og selv sådan noget med at vælge en PHEV-bil til fremfor en almindelig benzin- eller dieselbil kan gøre en gevaldig forskel!

More articles