Opfrisk udseendet på dine trægulve med en letslibning

04 januar 2019
Tina Høy
Opfrisk udseendet på dine trægulve med en letslibning

Kunne dine trægulve trænge til en opfriskning af deres udseende? Så se mere på gulvkanonen.dk.

Letslibning kaldes også for finslibning eller mellemslibning og dækker over den ’polering’, der udføres efter den indledende, grove afslibning af gulvet og inden efterbehandlingen, som er det afsluttende trin i en fuldslibning.

Letslibning af gulve kan have en stor, forbedrende effekt ved at give dine trægulve nyt liv og opfriske deres udseende. Det er altså en effektiv behandling, der har stor indflydelse på kvaliteten af endelige gulvarbejde og det samlede udtryk, som dine trægulve får.

Solidt arbejde fra professionelt gulvfirma

GulvKanonen er et landsdækkende gulvfirma, der har over 10 års erfaring fra gulvbranchen. De bruger uddannede fagfolk, professionelt udstyr og materialer i høj kvalitet til alle opgaver, og derfor kan de garantere høj kvalitet på alle vores ydelser. Derudover får du også tre års garanti.

De udfører letslibning af gulve – både som mellemslibning i processen med en indledende gulvafslibning og efterfølgende efterbehandling, men også til trægulve, der ikke kræver en fuldslibning. Ved en finslibning slibes der ikke i træet, men kun i den nuværende efterbehandling, og ’poleringen’ fjerner derfor kun toppen af nuværende efterbehandling. Herefter er gulvet nu klar til at blive behandlet på ny igen.

Hvis du er i tvivl, om dine trægulve har brug for en komplet afslibning eller kan ’nøjes’ med en finslibning, anbefaler GulvKanonen, at du tager kontakt til dem. Der kan nemlig være mange forhold, du skal have med i overvejelserne, f.eks. gulvtype, træsort, brugen af gulvet osv. Har dine gulve været brugt i mange år, er de sikkert meget slidte, og i sådan en situation er der sandsynligvis brug for en fuldslibning. 

De giver gerne et gratis tilbud, så du får noget konkret at forholde dig til.

En af kunderne, Jeppe, udtaler på Trustpilot, at GulvKanonen lavede et godt stykke arbejde, kom til aftalt tid, og gennemgik opgaven inden de opstartede arbejdet. 

Flere Nyheder

04. april 2022

Oplev Midtjylland