Nøglen til et godt boligsalg

21 July 2020
Cecilie Mortensen

Hvis du står til at skulle sælge en bolig, så ønsker de fleste boligeejere at finde de helt rette købere til boligen. Og med de rette købere menes der nogle, som vil betale den pris, du ønsker for din bolig. Man kan dog komme på et stort arbejde, når den rette køber skal findes – derfor er der også alle gode grunde til at hyre en ejendomsmægler til opgaven. 

Hvis man selv har overvejet at klare ens hussalg, så vil man hurtigt finde ud af, hvor stort et arbejde, der ligger i det. Først og fremmest skal der tages gode og skarpe billeder af boligen. For det er trods alt disse billeder, som skal vække nysgerrigheden hos en potentiel køber. Derudover skal der laves diverse salgsannonce online og eventuelt i lokalaviser, så boligen kan få eksponering. Dernæst kommer der selve fremvisningen og forhandlingen omkring boligen, som også kræver de rette tilgang, når en køber skal købe boligen. Med andre ord kan det være en stor mundfuld, hvis man overvejer at håndtere det selv. 

Nøglen til et godt boligsalg er derfor også, at man får den rette person på opgaven – og den person er naturligvis en ejendommægler fra dit lokalområde.

Find en lokal ejendomsmægler

Hvis du f.eks. er bosat i Frederikssund, så find også gerne en ejendomsmægler i Frederikssund. Det kan nemlig betyde, at ejendomsmægleren har et godt lokalt kendskab og kan svare på diverse spørgsmål, som en potentiel køber måtte have. Det kan være alt fra, om området din bolig ligger i er børnevenligt, naturrigt, er det gode indkøbsmuligheder? Er gode pasningsmuligheder, hvis man har børn? Sørgsmål som disse er ofte nogle, en lokal ejendomsmægler kan svare på. 

Udover et lokalt kendskab så har ejendomsmægleren også den erfaring, som er nødvendig i en salgssituation – og det får selvfølgelig betydning for, om din boliger bliver solgt. 

More articles