Nem og sund aftensmad

07 February 2022
Marie Pedersen

editorial

Måltidskasse – hurtig mad i en travl hverdag

De fleste familier kender følelsen af sult og manglende energi, når klokken nærmer sig spisetid, og børnene først lige er blevet hentet. Eller måske har arbejdsopgaverne hobet sig op hele dagen, og at bruge en time eller mere på indkøb og madlavning er det sidste, du har lyst til.

Vil du have mad i en fart, uden at gå på kompromis med sundhedsværdien, er en måltidskasse måske noget for dig. Med en måltidskasse fra Kokkens Hverdagsmad får du en sund og nem løsning, også når hverdagen ser kaotisk ud. Med en måltidskasse er der lavet en madplan, handlet ind og pakket på en nem og overskuelig måde, så du hurtigt kan finde rundt i de forskellige opskrifter.

måltidskasser

Varieret kost og mulighed for selv at tilpasse måltidskassen

Du kan vælge om du vil have en enkelt måltidskasse eller om du vil have måltidskasser fast en gang om ugen, en gang hver anden uge osv. Hver måltidskasse indeholder 3-4 måltider. Du kan vælge en måltidskasse, hvor måltiderne allerede er besluttet, eller du kan selv vælge hvilke måltider, du vil have i din kasse. Alt dette kan ændres hver dag, da du altid får 3 retter at vælge imellem.

Med en måltidskasse får du kun de ingredienser, du skal bruge. Derfor minimerer du madspild. Der er således en lang række fordele ved at vælge en måltidskasse. Det bliver ikke ret meget nemmere. Maden er som udgangspunkt allerede tilberedt, og skal blot varmes og anrettes. Indimellem skal du gøre lidt mere selv, men madlavningen kan med en måltidskasse klares på ca. 20 minutter.

Kokkens Hverdagsmad leverer måltidskasser til hele landet. Der er altid fokus på sæsonens råvarer, og altid friske råvarer samt masser af variation. En måltidskasse er desuden en god idé til dig, der mangler inspiration i hverdagen. Du har mulighed for at vælge både traditionelle danske retter, samt prøve helt nye retter af. 

More articles