Når man skal dele en bolig med andre

04 February 2022
Anders Lundtang Hansen

editorial

Der findes nogle mennesker, som der egentlig aldrig har levet alene, fordi de er gået fra at bo hjemme til at bo med en kæreste, og nu har de stiftet familie.

Andre elsker at leve alene, fordi de kan bestemme alting selv, men så er man nogle gange tvunget til at bo sammen med andre, så man forsøger at finde tid til sig selv, så meget som det nu er muligt.

Det kan også være af økonomiske grunde, at man flytter sammen med en anden person, for måske har man fundet en ledig bolig i Nordjylland, men som man ikke har råd til at bo alene i, men ellers er den perfekt for en, så man er nødt til at gå på kompromis med en selv, at hvis man vil have den bedste bolig, så kan man ikke bo alene.

bolig

Foretrækker du boligen alene eller sammen med andre mennesker?

Det er sundt for mange børn at vokse op med søskende, så de lærer at dele og finde plads til hinanden både fysisk og psykisk, da det er nogle egenskaber, som der er gode at tage med sig i livet i privaten og erhvervsmæssigt.

Dette kan dog også resultere i, at man ikke kan vente med at flytte ud, så man kan finde sit eget sted og have ansvar og være sig selv, men det forpligter så også, at man kan få det til at løbe rundt – men man er vitterligt herre i eget hus.

Omvendt kan man på den måde opdage, at man faktisk ikke duer to at bo alene, så man gerne vil bo sammen med en kæreste eller en bofælle, selvom man økonomisk ikke har brug for det, men man kan bare ikke lide tanken om at være alene.

Sådan kan vi alle være så forskellige, og man kan ændre opfattelse med tiden.

More articles