Med LED strips kan du få lys på mange måder

30 September 2021
Anders Lundtang Hansen

editorial

Man kan næsten ikke forestille sig en lettere løsning end at benytte sig af LED strips til at få lys med.

Og det gælder sådan set ikke kun på arbejdspladser, kontorer og lagerbygninger, hvor man har mange ting i skæve vinkler, der skal lyses op, for det kan også være til praktisk anvendelse i hjemmet.

Man kan for eksempel sætte LED strips op langs paneler vertikalt, så man kan se, hvad det er, at man har hængende ved siden af sig såsom værktøj i et værksted derhjemme, men det er så også med til at give et omfangsrigt lys, der næsten lader til at komme fra både siden og oven over en – for det gør det faktisk!

Så er man ikke længere begrænset af en enkelt lampe, der hænger over en, hvor man helst skal stå i midten for at få mest ud af lyset – men så skærmer man jo også selv for lyset…

LED strips er den bedste løsning til at få lys med

Og det er sådan en lettilgængelig løsning at have med at gøre, når man først får flair for det, for det kan praktisk talt erstatte alle de lamper med videre, som man har derhjemme, så man ikke længere skal bøvle med, at de optager plads og er i vejen, når ma  skal gøre rent.

For de her strips kan man sætte op selv de mere besværlige steder i hjørner og kroge, hvor man ellers ville have svært ved at få et lysindfald ind.

Og så byder de her LED strips også på mange forskellige styrer af lys, om det skal være afdæmpet eller relativt skarpt.

Der vil derfor være en god lysløsning til både chefens firma, men også til den private person, der har brug for at få noget godt lys derhjemme på forskellige områder.

More articles