Malerfirma i Rødovre – hvorfor lige her?

23 February 2020
Anders Lundtang Hansen

editorial

Hvad er egentlig årsagen til, at du har valgt at placere dit malerfirma i Rødovre?

Det kan der være forskellige forklaringer på, for måske er du en glad Rødovre-drenge, der altid har boet i området og nu gerne vil stifte firma med et erhverv, som du har forstand på.

Måske ender du af forskellige grunde med at bo i Rødovre, hvor du har boet i kortere eller længere tid, og så besluttede du dig at blive selvstændig efter at have været ansat som maler i et andet firma i flere år.

Det kan også være, at du lavede en markedsanalyse og bemærkede, at der potentielt kunne være et marked at invadere her med potentielle kunder eller bare have en billig base herfra at drive malerfirma fra.

Eller det er måske bare tilfældighedernes spil, som det så tit ses ske.

Men det vigtigste er måske ikke så meget nu, at du er i Rødovre, men hvad du har tænkt dig at gøre for at gøre dig bemærket i nærmiljøet.

Som sagt kan det bare være her, du har base, men du driver som sådan ikke virke i byen selv, men derfor er det stadig vigtigt at gøre sig positivt bemærket i området, så man nyder respekt og anerkendelse for at være der.

Dette gælder både, hvis man er et enkeltstående firma, eller man er en del af et konglomerat, hvor man har købt sig et franchise herunder for at drive virksomhed.

Det er så vigtigt at være på god fod med miljøet, at om man føler sig knyttet til området eller ej, så kan man invitere til fernisering, jubilæer og måske støtte lokale sportsfolk eller donere penge på andet måde til at fremme området.

Man skal ikke gemme sig væk i en puppe, men sørge for at gøre sig positivt bemærket i byen og omegnen.

More articles