Mærk suset fra 100.000 tilskuere, når du tager på fodboldtur til Barcelona

01 September 2021
Emilie Jacobsen

Selvom det kan være spændende at se en FC Barcelona kamp i fjernsynet, er det intet imod at stå på stadion. Der er plads til næsten 100.000 tilskuere på Camp Nou, og når du mærker det sus, der går igennem publikum, når bolden bliver ført op til målet, og den eufori, der bryder ud, når bolden sidder sikkert i nettet, vil det føles som en rimelig tam oplevelse at sidde derhjemme foran fjernsynet senere hen. 

Derfor er det en god ide, at du under dig selv at tage på en fodboldtur til Barcelona. Det behøver hverken at blive så dyrt eller så besværligt, som du måske frygter. Ved at bestille rejsen gennem fodboldpakker.dk kan du få alt, hvad du har brug for til rejsen: fly, hotel, kampbilletter, forsikringer, adgang til lounges og så videre. Der er altså tænkt på alt, når du rejser med dem. Dermed skal du bare læne dig tilbage og nyde kampen. 

Få også tid til at opleve Barcelona 

Når du rejser med fodboldpakker.dk, behøver det ikke kun at handle om fodbold. Du får også rig mulighed for at opleve byen – og Barcelona byder på meget andet end god fodbold. Du kan gå på opdagelse i den gamle bydel det gotiske kvarter, hvor de gamle huse står tæt, og du kan fornemme, hvordan det var at leve i Barcelona tidligere. 

Er du ikke så meget til historie, kan du vælge at sidde på Ramblaen, drikke Sangria og se på mennesker. Eller du kan ligge på stranden. Som noget helt særligt ligger der nemlig en lækker badestrand lige ved siden af byen. 

Er du til aktion, kan du også vælge at tage ud i de omkringliggende bjerge, hvor du for eksempel kan vandre eller køre på mountainbike. Lige meget hvad du er til, kan du altså opleve det på de dage, hvor du ikke ser fodbold. 

More articles