Måder at vælge et inkassobureau på

05 March 2021
Cecilie Mortensen

editorial

Står du til at skulle hyre et inkassobureau? Så har du sikkert opdaget, at det er noget af en jungle, du begiver dig ind i. Der er nemlig mange om buddet, hvilket naturligvis er et stort plus. Omvendt kan det gøre det mere forvirrende, for hvilket firma skal du gå med? Du kan blive hjulpet mere på vej her, så du forhåbentligt får nemmere ved at vælge det bureau, du vil gå med. 

Kig efter dette ved et inkassobureau 

Er de effektive i deres inddrivelse?

Det er utrolig relevant at kigge efter, hvor effektive inkassobureauet er i deres inddrivelse. Denne faktor har nemlig noget at sige for, om du selv kan forvente at få dine penge hentet hjem igen for ubetalte fakturaer.

I nogle tilfælde kan du læse mere om firmaets cases på deres hjemmeside. Alternativt kan du tage en snak med dem, hvor de overordnet uddyber nogle af de sager, de har været tovholdere på.

Går de professionelt til værks? 

I og med at inkassobureauet kommer i kontakt med dine kunder, så er det et must, at de er professionelle i deres tilgang. Lyt derfor også ekstra meget til din mavefornemmelse, når du snakker med firmaet, og lav en god forventningsafstemning ift., hvordan dine sager gribes an. 

Hvilke opgaver tager inkassobureauet ind? 

Når der er brug for hjælp fra et inkassobureau, kan der være stor forskel på, hvor store beløb der skal inddrives. Før du beslutter dig for det firma, du vil hyre, så undersøg gerne om de også tager imod netop din opgave. i samme omgang er det også relevant at høre mere om deres prissætning, for det skal selvfølgelig kunne svare sig for dig at hyre hjælpen – og det kan nogle gange være til overvejelse, hvis det er et mindre beløb, du ikke har fået betaling for. 

More articles