Luk sommeren ind med en dobbelt altandør

26 April 2022
Astrid Pedersen

Er du i tvivl om du skal vælge en dobbelt altandør eller en enkeltfaget en af slagsen? Så læs med her.

Få mere plads og luft i rummet med en dobbelt altandør

Når du sætter en dobbelt altandør i stedet for en enkeltfaget dør vil du kunne få dobbelt så meget lys ind i din stue eller dit soveværelse. Dette kan gøre en enorm forskel for rummets udtryk – og du vil have glæde af dette hele året rundt.

Du vil langt nemmere kunne lufte ud hvis luften i boligen bliver for beklumret. Det er blot at smække begge fag i din dobbelt altandør op på vid gab og lave gennemtræk. Du vil sætte pris på dette i løbet af de lange, varme sommerdage, hvor luften nærmest står stille.

Når du åbner for en dobbelt altandør vil brisen køle dine stuer og værelser ned. Og du vil samtidig kunne følge med i havens liv, fuglenes kvidren og blomsternes dufte når du lader din altandør stå åben dagen lang.

image

Skab plads med en dobbelt altandør

Med en dobbelt altandør kan du få det fulde udbytte af din altan, måske endda i hele dennes bredde. Når du inviterer gæster kan du slå dørene op og få endnu mere plads forærende. Så kan alle være der – og der bliver automatisk luftet ud i løbet af festen.

Vælg den rette altandør

Hvis du er blevet tændt på at installere en dobbelt altandør bør du se dig godt for. Det er vigtigt at døren holder en solid kvalitet. Der er nemlig her tale om en udvendig dør – og en sådan skal kunne holde til lidt af hvert.

Skal din dør kunne holde sig flot og funktionel hele året rundt igennem flere år er det således vigtigt at du vælger en dobbelt altandør i top standard. Og sådan en kan du finde på Klarfonster.se

More articles