Lækker makeup og kosmetik fra kendte brands – find det online

10 April 2019
Astrid Pedersen

editorial

Når du står for at skulle købe ny makeup, er det en god idé at stikke en finger i jorden og tjekke, om det er den samme makeup som sidst, du er bedst tjent med. Huden forandrer sig hele livet, og det er derfor ikke altid, din gamle makeup møder hudens behov.

Er din hud blevet mindre ensartet med alderen, vil du have brug for en makeup, som dækker ujævnheder og misfarvninger. Har din hud mistet noget af sin elasticitet, og er blevet mere tør og slap, kan det være, at du bør vælge en makeup som er righoldig på nærende og fugtende ingredienser. Og er du gravid, bør du fortrinsvis vælge makeup, som er baseret på naturlige ingredienser, og samtidig indeholder den mindst mulige mængde kunstige tilsætningsstoffer.

Vælg den rette makeup fra gang til gang

Selv om du måske kun har haft din makeup i et halv til et helt års tid, kan der være sket meget med din hud. Den har for eksempel højst sandsynligt ikke samme farve, som da du købte makeuppen. Du bør i vinter halvåret bruge en makeup, som er lysere og koldere i tonen, end den du bruger om sommeren, hvor solen giver dit ansigt farve og glød. Og din sommer makeup bør indeholde solfilter, så du undgår pigment skader fra solens skarpe uv stråler.

Du bør også skelne imellem den makeup, du bruger på jobbet i dagtimerne, og så din aften makeup. En dag makeup er kendetegnet derved, at den giver et naturligt look, som giver udtryk deraf, at man slet ikke er iført makeup. En aften makeup må gerne være mere dramatisk, og her kan du lege med farver og kontraster for at modellere dit ansigt og fremhæve dine skarpeste og mest flatterende træk.

Når du har fundet den perfekte makeup, kan du købe den online på sephora.dk og spare penge – shop makeup her.

More articles