Lækker banankage med chokoladestykker

03 June 2019
Anne-Mette Hansen

editorial

Vi kender den alle. Banankage. Børnenes favorit. Klassikeren. Med chokolade. Uden chokolade. Den er altid et hit, uanset hvilken sammenhæng den serveres i. Banankagen kan laves på utrolig mange måder. Når du søger på Google, vælter det frem med opskrifter. Men hvordan laver du egentligt den allerbedste banankage?

Server banankage på et utal af måder

Banankagens smag er i selv vigtig, men det er også vigtigt, hvad du serverer til din kage. Nu indeholder kagen jo banan, så det er helt ideelt at servere den sammen med lidt frugt som blåbær eller jordbær. Du kan fylde kagen med chokoladestykker sammen med bananen, men du kan også overtrække kagen med chokolade. Så får du en lækker kant af chokolade hele vejen rundt. Hvis du ikke er så stor fan af chokolade, kan du også servere kagen med Nutella. Det smager utrolig godt! 

Der skal også nydes en lækker drik sammen med denne perfekte banankage. Server gerne kaffe, te eller varm chokolade sammen med kagen. Det giver den ultimative nydelse, og dine gæster bliver uden tvivl glade. 

Opdag den perfekte opskrift på banankage

Hvor finder du den der helt perfekte opskrift på en lækker og svampet banankage? Det gør du ved Dk-kogebogen. Blandt deres kæmpe udvalg af opskrifter på både mad og kage, finder du denne super gode opskrift på banankage med chokoladestykker. Opskriften er simpel og overskuelig, hvilket gør den let af følge for nybegynderen såvel som den øvede. Du kan også tage børnene med i køkkenet, det er en nem opskrift at starte med, når de skal lære at bage. 

Drømmer du om banankage på en helt ny måde? Så kan du også udforske mere end 100 opskrifter hos Dk-kogebogen – alle sammen på banankage på forskellige måder. Der er nogle med kokos, nogle med appelsin og nogle med hasselnødder. Det er kun fantasien, der sætter grænser, når du skal lave en lækker kage med banan.

More articles