Læg ikke din sexmaskine for langt væk

02 November 2019
Anders Lundtang Hansen

editorial

Du kender garanteret den oplevelse.

Du mærker trangen i dig, du får svært ved at styre dig, du har ventet længe, og nu kan du ikke vente længere. Den sex maskine skal frem NU!

Eller du har en pagt og en aftale med en sexpartner, bolleven eller ligefrem kæreste om, at den der sex maskine bare skal i brug ved nogle specielle lejligheder.
I har fået ungerne passet ude, så de først er hjemme dagen efter, og I har derfor gået og glædet jer hele dagen.

Men hvor var det nu lige, man havde lagt den henne, for der er sket en del rod, siden man sidst brugt den, da I begge skulle have en friaften uden børnene. Måske har I ligefrem været i noget flytterod, hvor I virkelig forsikrede jer om, at børnene ikke skulle finde den under flytningen.

Efter et stykke tid finder I den, eller du finder den, og så er det nede i en kasse, som der selvfølgelig er lås på med kode.
Koden sagde du til dig selv i sin tid, at du/I nok skulle huske, men nu er der ingen af jer, der har nogen anelse.

Til sidst lykkedes det dog at åbne den, og der skulle måske lidt vold til, men hellere få den sex dukke frem, end at I skulle ende i samme problem senere.

Selvom I nu er svedne, så er det ikke på den sexede måde, for I er paktisk udkørte efter at lede så længe og bruge kræfter på det.

Værst af alt: lysten er borte.

Derfor skal man sørge for, at man har ens sex dukke eller andet foretrukne sexlegetøj inde for rækkevidde, for hvis det er for langt væk eller for besværligt at finde, så kan det ødelægge romantikken eller bare lysten til at fortsætte med det, som man ellers havde planlagt.

More articles