Lad den lokale bedemand på Djursland hjælpe med begravelsen

04 June 2020
Astrid Pedersen

Som efterlevende efter en nylig afdød slægtning, ven, kæreste eller ægtefælle kan den følgende tid være utroligt hård at komme igennem. Står du samtidig med ansvaret for at arrangere begravelse eller bisættelse, hviler der en tung byrde på dine skuldre. Det anbefales derfor at du søger professionel hjælp til denne opgave – for eksempel hos en bedemand.

Hvor finder jeg en kompetent bedemand i Djursland?

Hvis den afdøde havde sit hjem på Djursland, skal begravelsen eller bisættelsen sandsynligvis foregå fra en kirke eller et kapel beliggende i et af de dertil hørende sogne. Har du ikke selv det store kendskab til Djursland og til de relevante institutioner, er det en god idé at alliere sig med en lokal bedemand eller begravelsesforretning.

En dygtig og erfaren bedemand med et stort lokal kendskab vil som oftest have god kontakt til såvel præsten som til kirke kontoret, kapellet og krematoriet i området, og vil hurtigt kunne få sat gang i de praktiske foranstaltninger. Uanset om den afdøde ønskede en jordfæstelse eller en kremering med efterfølgende spredning af aske eller nedsættelse af urne kan bedemanden hjælpe dig med at træffe de fornødne forholdsregler og lave de obligatoriske aftaler. Og så kan du fokusere på at få taget en smuk og værdig afsked med din kære afdøde uden at skulle gå ned med stress.

I Djursland finder du den velrenommerede og ansete begravelsesforretning Auning Begravelsesforretning. Auning Begravelsesforretning har i over tres år hjulpet efterlevende med at sørge for begravelse eller bisættelse af den afdøde, og varetager gerne hele opgaven fra start til slut.

Auning Begravelsesforretning forestår begravelses og bisættelses arrangementer i såvel Glesborg, Ørum Djurs, Tøstrup, Nimtofte, Mørke, Hvilsager, Lime og Assentoft som i Grenå, Hornslet og Randers. Du kan således regne med kvalificeret assistance fra Auning Begravelsesforretning uanset hvor i det nordøstlige Jylland du befinder dig. Læs mere på auning-begravelsesforretning.dk

More articles