Lån penge til istandsættelse

20 April 2021
Maya Hindsberg

editorial

Hver fjerde dansker får på et eller andet tidspunkt brug for at optage et forbrugslån. Det kan være når bilen går i stykker, hvis man skal til tandlægen, eller hvis du står, og har brug for at istandsætte lejligheden.

Du skal dog ikke bare smide dig hovedkulds ud i at låne penge. Du bør f.eks. altid tjekke op på, om din økonomi kan klare det. Hvad betyder det, for dine månedlige udgifter, at optage et lån? Har du råd til det, hvis du tæller renterne med, og hvad sker der, hvis der er uforudsete udgifter?

Hvis du står og skal bruge pengene til at indrette eller renovere hus, er et forbrugslån netop godt til formålet. Du behøver nemlig ikke at stille sikkerhed, og det er ofte mindre beløb, du låner. Hvis du skal bruge store beløb, så kan det være en god ide, at se på en anden type lån. Find ud af mere på https://ikanobank.dk/laan/istandsaettelsen.

Lån penge til renovering

Står du og drømmer om at istandsætte huset eller lejligheden, så du kan skabe de bedste rammer for dig og din familie, så er et lån med stor sandsynlighed, den rette løsning. Det er dog ikke nødvendigvis kun den primære bolig, der kan have brug for en kærlig hånd. Det kan også være sommerhuset eller kolonihaven.

Ved at låne penge til formålet, f.eks. hos Ikano bank, så får du en nem og effektiv løsning på nettet, hvor du nemt kan se, hvad det er for et lån, du er ved at tage. Du skal have overblik over renten, ÅOP og den månedlige ydelse.  Det er nemlig utrolig nemt at ansøge på nettet og du får nærmest svar på ansøgningen med det samme. Når du overvejer dit lån, så overvej samtidig også, hvor stort lånet skal være, og hvor lang en løbetid, lånet skal have.

More articles