Køb og salg af dødsbo på hele Sjælland

03 August 2021
Simone B

editorial

Problemfri tømning af dødsbo

Det kan være en meget svær og følelsemæssigt hård proces at skulle rydde et dødsbo. I nogle tilfælde er de efterladte ude af stand til at varetage denne opgave midt i en i forvejen svær tid. I andre tilfælde findes der måske ingen oplagte efterladte til at varetage rydningen af dødsboet. Ved professionel rydning af et dødsbo sikres en problemfri proces, hvor du som efterladt kan overlade opgaven til erfarne mennesker, der både kan rådgive dig og varetage rydningen. 

Mere end fire årtiers erfaring med rydning af dødsbo

Marskandiseren i Store Kongensgade er en af Københavns ældste. De har stor erfaring med rydning af dødsboer, og de går til enhver opgave med stor professionalisme og ikke mindst forståelse for de efterladte. Med deres store erfaring kan de rådgive og hjælpe dig i en svær situation. De tilbyder altid et gratis og uforpligtende tilbud på tømning, rydning og bortkørsel af dødsbo, og de tager enhver opgave på sig uanset dennes størrelse. 

Marskandiseren i Store Kongensgade har opkøbt og ryddet dødsbo siden 1978, og har til hver en tid lagt stor vægt på klare aftaler og overholdelse heraf samt gensidig tillid. Derfor udarbejdes altid en kontrakt før arbejdet påbegyndes, og heri erklæres at forretningen påtager sig det fulde ansvar for rydningen. Hermed kan du trygt overlade opgaven til Marskandiseren i Store Kongensgade, der behandler dødsboet med respekt og sørger for afskaffelse ved brænding af afdødes personlige dokumenter. Udover tømning og rydning af dødsboer opkøber Marskandiseren i Store Kongensgade gerne enkelte effekter så som designermøbler, sølvtøj, malerier, antikviteter, porcelæn, ure, kunst og meget andet. Disse handler betales altid på stedet med kontanter, Mobilepay eller ved bankoverførsel. 

Du kan se meget mere til marskandiserens ydelser i forbindelse med dødsbo her, hvor du også kan bestille en gratis vurdering af din opgave. 

More articles