Køb og sælg biler online

16 September 2019
Astrid Pedersen

editorial

Går du rundt og drømmer om at skifte din bil ud med en nyere, større, eller federe model? Er familien vokset ud af den gamle bil – eller skal vognparken derhjemme udvides med et nyt medlem? Så er der mange fordele ved at tænke brugt i stedet for fabriksnyt. En brugt bil anno 2019 er nemlig typisk i fin stand, og har masser af år og kilometer tilbage under motorhjelmen – og så koster den kune en brøkdel af, hvad du vil komme til at give for en helt ny bil af tilsvarende kaliber.

Hvorfor skal jeg købe en brugt bil?

Den åbenlyse fordel ved at købe brugt frem for nyt, når det handler om biler, er selvfølgelig prisen.nye biler i Danmark er så dyre i anskaffelse, at det er de færreste, som kan anskaffe sig en sådan uden at skulle optage et lån. Dertil kommer, at din nye bil allerede vil begynde at falde i værdi, fra det øjeblik du kører ud over kantstenen foran forhandlerens butik.

Dette værdifald vil fortsætte over det næste par år, hvorefter bilens værdi typisk vil stabilisere sig, når bilen er omkring 3 – 5 år gammel. Dette betyder, at du vil kunne anskaffe dig en brugt bil af nyere dato, og faktisk ikke tabe noget nævneværdigt på handelen. Du vil kunne sælge din bil efter et par år uden det store værditab, forudsat selvfølgelig at du har passet godt på den. Og til den tid kan det jo sagtens være, at familiens transport behov har ændret sig.

Køb din brugte bil online hos en autoriseret forhandler

Hvis du således er på jagt efter en ny, brugt bil, kan du med fordel finde den online. Du bør dog sikre dig, at du finder bilen hos en autoriseret forhandler – og det gør du ved at søge på forhandlernes egen portal Biltorvet.dk

More articles