Invisalign – det bedste alternativ til togskinner

29 April 2021
Astrid Pedersen

editorial

Måske har du længe overvejet at få rettet de skæve bisser. Der er ikke noget ved ikke at turde smile af frygt for at andre skal synes at éns tænder er grimme. Muligvis døjer du oven i købet med et skævt bid som giver dig spændinger i kæbe og nakke, og der af følgende hovedpine. Men du har stadig ikke lyst til at opsøge en tandlæge med henblik på en tandretning fordi du frygter de grimme og ubehagelige togskinner som du måske husker fra din barndom eller din ungdom.

Fastmonterede bøjler – uhygiejniske og klodsede

De fleste mennesker, som i deres skoletid var tvunget til at gå med fast monteret metal bøjle, har ikke lyst til at gentage denne ”succes”.

De såkaldte togskinner var, foruden både grimme og ubehagelige at have på, opsamlingspunkt for diverse madrester i løbet af dagen. Det kunne godt være vanskeligt at rengøre de fastsiddende bøjler helt i bund hvilket gav såvel dårlig ånde som øget risiko for udvikling af karies og tandkødsbetændelse.

Derfor er der mange voksne som hellere lider i stilhed end går til tandlæge og får igangsat et tandregulering forløb. Men sådan behøver det ikke at være. Der findes nemlig et udmærket alternativ til de grimme og ubehagelige togskinner, nemlig Invisalign – den usynlige tandbøjle. Og som voksen vil du sagtens kunne opnå flotte resultater med Invisalign tandbøjlen.

Lad en dygtig tandlæge i København forestå din tandretning med Invisalign

Hvis du leder efter en tandlægeklinik i København eller på Frederiksberg som kan hjælpe dig med en effektiv tandretning kan du med stor fordel vælge You Smile I Smile. You Smile I Smile er en tandlægeklinik som har mange års erfaring inden for tandregulering med Invisalign.

Bestil tid til en indledende konsultation med gratis forundersøgelse hos You Smile I Smile via klinikkens hjemmeside yousmileismile.dk.

More articles