Indret dit køkken med stilfulde lamper

25 January 2020
Anne-Mette Hansen

editorial

Køkkenet er mere og mere blevet et rum, der kræver en stilfuld indretning. Før i tiden var det mere et funktionelt rum, men i dag er det også et opholdsrum, hvor man bruger tid sammen med familien. Derfor skal køkkenet også se pænt ud og have den rette belysning. Det kan være svært at finde den rette slags lamper til køkkenet. Et godt bud er det ikoniske, danske designbrand Le Klint.  

Stilfulde lamper fra Le Klint til køkkenet

Det danske brand Le Klint har lavet lamper lige siden 1943. De har derfor mange klassikere bag sig. I de senere år er de begyndt at tilføre mere modernitet til deres klassiske designs. I deres sortiment af lamper finder du både bordlamper, lampeskærme, pendler, gulvlamper, loftslamper og væglamper. Alle designs er meget tidløse, og du investerer derfor ikke i en lampe, som du skal skifte ud efter et par, når stilen ændrer sig. Derfor er de også perfekte til køkkenet. Din passer ind i enhver stil og tilfører rummet et eksklusivt udtryk. Når du flytter til ny bolig, kan du derfor sagtens tage dem med dig videre. 

Hvilken type lamper passer til dit køkken?

Skal du have pendler hængende over din køkkenø? Eller skal de hænge langs vinduespartiet? Eller hvad med bordlamper i vindueskarmen? Eller væglamper nær spisebordet i køkkenet? Der er mange måder at indrette med lamper i køkkenet på.

Nogle af de ting, som du skal overveje, er:

Rummets størrelse

Farverne i rummet

Stilen i rummet

Borde og overflader i rummet

Derudover skal du tænke over, hvor du opholder dig mest i rummet. Og hvor du kan placere lamperne, så de giver det bedste og mest behagelig lys. Så du får et godt lys til at stå og arbejde i, når du er i køkkenet eller til at sidde og hygge dig med familien i. 

More articles