Indbyggede postkasser er stadigvæk en ting

03 oktober 2020
admin

Indbyggede postkasser – a’ hva’ for noget?

I dagens Danmark kender du måske mest til ikonet på billedet til at starte med. Nemlig det lille røde ikon, som indikerer, at du har fået 3 mails i din mailbox. Med digitaliseringen er vi blevet forvænte med den digitale postkasse.

Den digitale postkasse, hvor man kan sortere alt sin post, man kan ligge det i mapper og man kan vigtigt af alt “flagge” dem, man synes er vigtigst, og derfor altid finde dem igen.

En anden vigtig funktion er selvfølgelig også søgefunktionen, hvor man har mulighed for, at søge efter en bestemt mail fra en bestemt afsender. På den måde behøves man ikke køre hele bunken igennem, før man finder den mail, man har brug for. Og man finder endda alle mailsene fra den afsender ved søgefunktionen, så man har mulighed for at se hele mailkorrespodancen, hvis man ønsker.

Indbyggede postkasser kan nææææsten det samme 

Og når der bliver trukket på æ’erne, er det fordi, at det selvfølglig kun lige er næsten. Men den funktion, der hedder sortering og ikke mindst struktuering, har de indbyggede postkasser i et vis omfang også.

De indbyggede postkasser sorterer bare ikke i din post – de sorterer i alles post. Det er et indbygget postkasseanlæg, som sørger for, at en hel beboelses post bliver sorteret i de rigtige postkasser. Uden at det hele bliver rodet sammen. 

Dernæst er indbyggede postkasser også så små og “indbyggede” – sjovt nok – i væggen i opgangen, som gør, at de ikke står og fylder særlig meget eller for den sags skyld står i vejen, hvis beboere skal ind med barnevogne eller lignende. 

Det fungerer altså som en helt normal postkasse bortset fra, at det ser mere lækkert ud og ikke fylder særlig meget i opgangen. Om et næste skridt så er at få indbyggede postkasser i sin egen postkasse således, at man opnår det samme system som i en online mailbox, er en helt anden snak. 

Flere Nyheder