Hvorfor vil den her dør ikke, som den plejer?

24 June 2022
Anders Lundtang Hansen

Der er et eller andet virkelig galt her, for du plejer helt ubesværet at kunne komme gennem denne dør uden noget som helst besvær eller problemer.

Men nu er det en helt anden sag, for det lader til, at den slet ikke er til at åbne op, selvom du lægger kræfter i med begge hænder og endda skubber med skulderen – du tænker endda, om det er ved at være et forsøg værd at sparke den ind, for du er desperat, og det er trods alt din dør, så det bestemmer du selv, om du vil.

Du undersøger låsen nærmere, men den er skam ikke låst, og døren er ikke gået i baglås på nogen anden måde, så der må være noget galt med døren.

Desværre kan du ikke komme om på den anden side at se, hvad der er galt, for døren leder ind til et værelse, og det er ikke fordi, døren kan have sat sig, fordi du ikke har brugt den længe, for du benytter den tit.

døre

Her lå det problem med den dør

Der er næsten kun én forklaring, selvom du ikke lige nu kan se, hvordan det er gået til: Der er noget, der spærrer døren på den anden side.

Men det kan næsten ikke være sket med vilje med denne dør, som du har fået fra Klarvinduer.no, for hvordan skulle vedkommende så være kommet ud igen? Gennem vinduet?

Vinduet får dig netop til at overveje, at du kan gå udenfor at kigge ind for at se, om der skulle være en forklaring at få øje på, for det her værelse er netop nede i stueplan.

Gennem vinduet kan du så se, at døren er blevet spæret af en ting, som der er væltet ned foran døren. Den er formentlig faldet ned, fordi den stod vakkelvornt, så der kun skulle et lille smæk til med døren, før den væltede ned foran.

Så du må kravle ind gennem vinduet for at fjerne genstanden, der ligger i vejen.

More articles