Hvor meget forurener dit malerfirma i Rødovre?

23 February 2020
Anders Lundtang Hansen

editorial

Selvom det måske ikke kan føles relevant for dig at forklare andre, hvor meget der bliver forurenet fra dit malerfirma i Rødovre, eller du finder det ubetydeligt lidt eller irrelevant for dit arbejde, så er du næsten nødt til at forholde dig til den slags nu om dage.

Tag et firma som https://malerkanonen.dk/malerfirma-roedovre/ for eksemplets skyld.

Man taler nemlig nu om dage om med virksomheder, at de næsten skal indlejre et punkt, der hedder bæredygtig energi som en del af deres støttepiller, hvor det måske tidligere har gået ind under et andet punkt – hvis man overhovedet havde det med.

Kunder og andre vil gerne have, at alle former for virksomheder spiller med åbne kort og viser, hvor meget de forurener. For nogle kan det nemlig blive udslagsgivende, om de gider handle med en eller ej, også dette firma, vi fremhæver her.

Og hvis man så på nuværende tidspunkt er nødt til at forurene med de muligheder, som teknologien tilbyder, så er man nødt til også at vise, hvordan man har tænkt sig at kompensere for dette.

Dette kan være alt fra, at man planter træer i udlandet, eller man dropper nogle plastiske materialer, og så skal man helst også vise, at man bevæger sig i en retning for at formindske ens forurening generelt.

Så hvis man som maler synes, dette ikke er vigtigt for ens arbejde og professionalisme at male, så skal man ikke undervurdere, hvor mange mennesker der går efter dette punkt som en vigtig faktor, hvis de skal vælge en til eller fra.

Måske er du så ikke den store kender udi, hvad der skal til for, at du kan reducere på forureningen, uden at det går ud over dit virke, men så er det heldigt, at der findes mange firmaer, der specifikt kan vejlede dig i, hvordan du indfører mere grøn energi.

More articles