Hvilken blikkenslager i Roskilde er bedst?

10 February 2021
Silje Hansen

Hvis du er på jagt efter en blikkenslager til en opgave, kan du med fordel læse med her. I denne artikel har vi fokus på, hvad en blikkenslager kan hjælpe med, hvorfor det er vigtigt at vælge en blikkenslager til en opgave samt, hvordan du vælger den rette blikkenslager.

Der findes generelt mange blikkenslager fordelt over hele landet. Det er til trods for at det er en titel der er beskyttet i Danmark. En blikkenslager er en fagmand der har gennemført en uddannelse. Derfor kan du også altid forvente et højt fagligt niveau, når du kontakter en blikkenslager.

En blikkenslager kan hjælpe med en langt række forskellige opgaver i hjemmet eller for en virksomhed. Det kan være alt lige fra at lagt vand i en ny ejendom, eller hvis de gamle vandrør trænger til en komplet gennemgang. Du kan også få hjælp til at installere et nyt toilet eller badeværelse, hvis du kontakter en blikkenslager. 

Hvorfor er det vigtigt at vælge en autoriseret blikkenslager?

Det er vigtigt, at du er opmærksom på at der er visse opgaver, som kun må udføres af en blikkenslager, før det er godkendt af din forsikring. Det skyldes at der er krav til kvalitetssikring både for husstanden, men også for at der ikke sker en skade pga. sjusk eller mangler.

Hvis du vælger at løse en lovpligtig opgave selv i stedet for at hyre en blikkenslager, vil det blive betragtet som en ulovlig installation. Dermed vil din forsikring ikke dække skaderne, hvis der pludselig opstår en vandskade.

Find en billig og pålidelig blikkenslager i Roskilde

Hvis du leder efter en prisbillig blikkenslager i Roskilde, der er til at stole på skal du vælge johnvvs.dk. Her kan du forvente at få en fagmand der sætter en ære i sit håndværk. Udover et godt og solidt arbejde, får du også en god service og behandling under hele forløbet.

More articles