Hvilke aktiviteter foretrækker du at lave?

29 marts 2020
Anders Lundtang Hansen
Hvilke aktiviteter foretrækker du at lave?

Man skal have tilpasset ens aktiviteter efter, hvor man kan overskue, hvordan man har det, og hvad man egentlig kan lide at lave – og så kan man nogle gange lade sig udfordre.

Der findes blandt andet mange aktiviteter i Århus, men det nytter jo ikke så meget, hvis man bor i København til dagligt, selvom det er værd at notere sig, til hvis man nu lige får lyst til at besøge Smilets by en dag.

Det kan være ved at finde et ækvivalent til de aktiviteter, man godt kan lide at lave i hovedstaden enten i samme størrelsesforhold eller måske i en mindre skala – eller det netop skal være på sådan en tur, at man prøver sig selv af.

Men som sagt skal disse også tilpasses ikke bare ens sind, men også hvad ens krop kan holde til, for man kan godt nok presse ens komfortzone nogle gange; det er kun sundt, men man skal ikke presse kroppen mere, end hvad den kan holde til. 

Er man efterhånden af ældre dato, så skal man måske lige holde igen med at løbe en maraton, men man kan jo sagtens dyrke lidt motion, det er altid sundt uanset alderen.

Skulle det tænkes, at man er ved komme sig efter en ulykke og går til genoptræning, så skal man måske lige vente lidt med ens normale rutine med paragliding eller i det mindste forsøge at gøre den slags i mindre omfang.

Nogle ting er man måske også bare begyndt ikke at holde af at dyrke på samme måde, som man gjorde det tidligere, hvorfor man måske skærer ned på de antal gange, man gør det.

Måske skal man prøve en afart af aktiviteten, tage en ven med eller helt finde sig noget andet at lave, der måske finder sig i den helt anden ende af spektret med aktiviteter, end hvad man er vant til.

Flere nyheder