Hjælp din nattesøvn på vej med Zenbev

25 January 2020
Astrid Pedersen
Hjælp din nattesøvn på vej med Zenbev

Lider du af søvnmangel som følge af søvnløshed eller søvnbesvær? Så kan du prøve at hjælpe søvnen på vej med det godkendte kost tilskud Zenbev.

Hvad er Zenbev?

Zenbev er en varemærke betegnelse for et naturligt produceret sovemiddel med et højt indhold af tryptofan. Zenbev er fremstillet af græskar kerner, og der er således ingen syntetiske komponenter i det populære alternativ til konventionelle sovepiller. Samtidig er der kun lille risiko for afhængighed eller forstyrrelse i hormon balancen.

Tryptofan, som er det aktive stof i Zenbev, er en naturligt forekommende aminosyre, som styrker produktionen af melatonin – kroppens eget søvnhormon – og serotonin, som er kroppens modsvar på melatonin. Når balancen mellem disse to hormoner genoprettes, vil et mere hensigtsmæssigt søvnmønster – og en deraf følgende sundere døgnrytme – følge. Du kan med fordel tage tilskud af Zenbev, hvis du oplever vanskeligheder i forbindelse med din nattesøvn – for eksempel for let søvn, besvær med at falde til ro, eller direkte søvnløshed. Dette er nemlig tegn på at du udskiller for lidt melatonin, når du skal sove.

Hvordan virker Zenbev?

Som nævnt er det primært virksomme stof i Zenbev tryptofan. Men der er også andre vitaminer og mineraler i produktet, som fremmer den gode søvn. Vitamin B6 styrker dit nervesystem, således at signaler, som formidles via dette, ikke forstyrres. Magnesium beroliger musklerne, fremmer den gode fordøjelse, og er kendt for at lægge en dæmper på eksempelvis urolige ben, som kan holde mange mennesker vågne hele natten. Zink fremmer immun forsvaret, så du bliver stærkere i hverdagen og ikke så let bliver smittet med eksempelvis forkølelse eller influenza.

Alt i alt får du rigtig meget med, når du vælger at bruge Zenbev som søvnfremmende middel i hverdagen – især hvis din døgnrytme er forstyrret af eksempelvis jet lag eller arbejde på skiftehold. Du kan læse mere om Zenbev på melatoninguide.dk

More articles